Ξενώνας Φερόγια στην Σκύρο
Ένας επίγειος Παράδεισος  E-mail


Στην ομορφότερη παραλία της Σκύρου , (Μαγαζιά) , βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Φερόγια. Ακριβώς πάνω στη θάλασσα , μπορείτε από το δωματιο σας να βρεθείτε αμέσως στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι την πετσέτα σας και καλή διάθεση , το Φερόγια έχει προβλέψει για όλα τα άλλα.

Είναι ένα ευχάριστο συγκρότημα με 10 δωμάτια και ένα στούντιο δύο δωματίων. Όλα διαθέτουν το δικό τους μπάνιο και το ψυγείο τους.Το δε  στούντιο έχει μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Τα δωμάτια διαθέτουν βεράντα ή το δικό τους μπαλκόνι με θέα φυσικά στη θάλασσα.


Το συγκρότημα περιβάλλεται από ένα καταπράσινο κήπο γεμάτο συκιές , δάφνες μπουκαμβίλιες και τριανταφυλλιές. Δεσπόζει το παλαιό πηγάδι με το πανέμορφο μαγκάνι. Οι πλακόστρωτες βεράντες του καταλήγουν στη λεπτή άμμο και τα καταγάλανα νερά του κεντρικού Αιγαίου.


Στην παραλία το Φερόγια έχει φροντίσει για να αισθάνονται οι πελάτες του άνετα και ευχάριστα. Τους παρέχει μεγάλες ομπρέλες για τον ήλιο αλλά και τις απαραίτητες ξαπλώστρες για να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές πάνω στη θάλασσα.

 
μια εικόνα όσο 1000 λέξεις  E-mail

 
Hosting - edited by Dimitris Kontos www.dimitriskontos.gr
Réalisation - Webdesign par Julien LIBERT www.jlncreation.com
Copyright © 2019 hotel and cafe Ferogia in Skiros island - Greece. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..